KIRIKKALE / SULAKYURT - Şehit Kerim Arslan Ortaokulu

Kas

Çevre koruma kulübünün düzenlemiz olduğu temiz sınıf uygulaması ile ayın en temiz sınıfı seçildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz ".

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. Kuruluş yıl dönümü  okulumuzda düzenlenen tören kapsamında çoşku ile kutlandı. Program hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

İlkokul 1.sınıf öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerimiz Erdem Baran ve Elif Dinler koordinesinde 29 Ekim  Cumhuriyet Bayramı ile ilgili olarak okul koridorlarına yapmış oldukları resimleri boyayarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler.

KEYİFLİ SEMT PAZARI

Okulumuz Anasınıfi öğrencilerine Sulakyurt semt pazari gezisi düzenledik.

Pazar yerinde satılan meyve,sebzeleri inceledik.Sağlikli beslenmek için hangi tür besinlerle beslenmemiz gerektiğini yerinde inceleyerek gördük

Pazar yerinde sonbaharda satılan sebze,meyveleri öğretmenimiz ve pazarlıklar tarafından tanıtıldı.Alışverissin nasıl yapıldığı uygulamalı olarak gösterildi meslek tanıtımı yapıldı

Sınıflarında turşu kurma için  turşu malzemesi alarak keyifle döndüler.

Ekm

İlçedeki öğrencilere yönelik erken yaşlarda trafik kuralları hakkında bilinçlendirme yapmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen eğitimler kapsamında, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli eğitmen trafik polisi Deniz Mutlu koordinesinde öğrencilere trafik kuralları konusunda eğitim verilmeye başlandı.