KIRIKKALE / SULAKYURT - Şehit Kerim Arslan Ortaokulu

Kas

Oyunlar; çocukların ruhsal, fiziksel, zihinsel,sosyal ve dil becerilerine katkı sağlar. İletişim becerilerini geliştirir.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz teneffüs aralarında güzel havaları değerlendiriyorlar.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir ve koşu yarışmaları ile ilgili ödül törenimiz gerçekleştirildiKazanan öğrencilerimize İlçe Kaymakamımız ve Cumhuriyet Başsavcımız tarafından madalya ve ödülleri verildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin yapmış olduğu resim çalışmaları sergilendi. A

Ekm

Cumhuriyet ilkokulu cumhuriyet bayramına hazır

Ekm

Küçük yüreklerle Cumhuriyetin 100. Yılına kalıcı izler bıraktık. Sulakyurt Cumhuriyet İlkokulu, Şehit Kerim Arslan Ortaokulu ve Şehit Köksal Kaşaltı İmamhatip ortaokulu öğrencileri Cumhutiyetin 100.yılı kutlamaları kapsamında doğaya dokundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2/A sınıfı pano etkinliği

Okulumuzda 23 Nisan coşku ile kutlandı.

Mrt

İçin kütüphanede kitap okuma etkinliği yapıldı

Mrt

İlce milli eğitim müdürü Mahmut KESKİN okulumuzu ziyarette bulunarak öğretmenlerimiz ile tanışarak yapılan calismalar hakkinda bilgi aldı.Sınif ziyareti esnasında anasınıfi öğrencileri ile keyifli eğlenceli vakit geçirdi.

Ara

Kış mevsimi etkinlikleri yapıldı

Ara

7. Sınıf Fen bilimleri Saf madde ve Karışımlar ünitesinde saf madde olan bileşik ve elementin modellenmesi yapıldı.

Kas

Sınıflarımızda 10 Aralık Dünya insan hakları günü ile ilgili bilgilendirme yapıldı ve pano çalışması yaptırıldı.

Kas

Atatürk ü anma ve 10 Kasım haftası için okulumuz öğretmenlerinden Merve Atasoy , Mustafa Akdoğan ve Semra Kaçar koordinatörlüğünde düzenlenen gezi ile öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi sağlandı.