KIRIKKALE / SULAKYURT - Şehit Kerim Arslan Ortaokulu

0(318) 8127032
CUMHURİYET MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CAD. NO: 38/1 SULAKYURT / KIRIKKALE
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye?nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :Tam gün
Ders Başlama 08:50 Ders Bitiş 15:00
Ulaşım
Belediye arabaları saat başı Kırıkkale ye gitmektedir.Ayrıca öğretmen ve memur servisleri de mevcuttur.
Yeniöz Mah. PTT Müdürlüğü Karşısı Sulakyurt/KIRIKKALE
Kırıkkale merkeze 51 km